Τελική Εκδήλωση

You are here

Για να τιμήσει τη μοναδική αυτή προσπάθεια των σχολικών κοινοτήτων η Ένωση Ελλήνων Φυσικών διοργανώνει

Α) Εκδήλωση – Παρουσίαση των 4 καλύτερων εργασιών στο πλαίσιο της εκδήλωσης Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΓΕΥΕΙ στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Οι μαθητικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εργασίες τους στο κοινό. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι αποστολές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Β) Καλοκαιρινό Σχολείο με τίτλο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ όπου οι μαθητές των επιλεγμένων εργασιών θα προσκληθούν να συμμετέχουν και να συνεργαστούν με την επιστημονική ομάδα του διαγωνισμού για τον σχεδιασμό μελλοντικών αποστολών. Το σχολείο θα περιλαμβάνει διαλέξεις αλλά και πολλά διαδραστικά εργαστήρια και κατασκευές ώστε να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν βαθύτερα τον μοναδικό κόσμο της διαστημικής εξερεύνησης. Το Καλοκαιρινό Σχολείο θα έχει συνολική διάρκεια 5 ημέρες και θα λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2022.

air max limitless women | IetpShops , Latest Nike Air VaporMax Plus Trainer Glitters & Next Drops , air max 90 Dziecięce Cena od 500 do

.
.

DISCLAIMER

Η δράση υλοποιείται από την ΕΕΦ με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανοικτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ ως Εθνικού Σημείου Επαφής της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Κοινότητας Scientix (http://scientix.eu/) και του μεγάλου Ευρωπαϊκού Έργου Reflecting for Change (https://reflecting4change.eu/).

 

        

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ